Laser rotativ, selbstnivellierend
Laser rotativ, selbstnivellierend

Rotativ laser hedue Q3

Singurul laser de construcție cu un fascicul laser roșu unde puteți regla vizibilitatea liniei laser în două etape.

3 variante
începând cu 549,00 €
Preț de vânzare cu amănuntul recomandat fără TVA.

Rotativ laser hedue Q3 Află mai multe

laser rotativ hedue S3

Laser cu înclinare digitală cu conexiune USB și baterie Li-ion.

1.099,00 €
Preț de vânzare cu amănuntul recomandat fără TVA.

laser rotativ hedue S3 Află mai multe

Fernbedienung für hedue laser rotativ

Prin utilizarea telecomenzii puteți controla laserul rotativ hedue S2/S3 din ori ce poziție.

29,50 €
Preț de vânzare cu amănuntul recomandat fără TVA.

Fernbedienung für hedue laser rotativ Află mai multe

Ce este un laser rotativ?

Laserele rotative sunt folosite pentru a determina înălțimile sau pentru a alinia în interior și în exterior. Multe lasere rotative permit acum și ajustarea înclinațiilor pentru lucrul în pantă. În funcție de model, acest lucru se face manual sau prin specificarea digitală a valorilor procentuale. Laserele rotative diferă în general în ceea ce privește diodele laser instalate, ceea ce afectează vizibilitatea și raza laserului din cauza diferitelor game de lungimi de undă (lumină laser roșie sau verde) și a puterii laserului (mW). Dispozitivele sunt uneori denumite lasere de construcție, lasere de înclinare, lasere orizontale sau lasere verticale, în funcție de funcțiile lor. Laserele cu înclinare cu o singură axă sau cu două axe sunt, de asemenea, destul de comune.

Citește mai mult...

Ce este un certificat de calibrare

Înainte de livrarea laserelor de linie și a laserelor rotative, precizia măsurării este verificată electronic. Inspecția regulată asigură, de asemenea, fiabilitatea în conformitate cu standardele și cerințele legale. Dacă apar inexactități în timpul lucrului sau la verificarea dispozitivelor de măsurare, acestea vor fi reajustate în cadrul serviciului de calibrare. Apoi puteți măsura din nou precis și fiabil. Raportul de măsurare poate fi vizualizat folosind codul QR și un smartphone. Precizia reală de nivelare a dispozitivului este determinată acolo și confirmată pentru dvs. într-un certificat de testare. Dar mai sunt, pentru că primești și informații prețioase despre accesorii, piese de schimb, precum și serviciul de reparații și calibrare special pentru dispozitivul tău.

Citește mai mult...

Diferitele culori laser pentru laserele de construcție

Când vine vorba de dispozitive de măsurare și topografie, de obicei vorbim despre 3 tipuri diferite de lasere. care diferă în funcție de culoarea fasciculului laser și de lungimea de undă asociată. De exemplu, tipurile de laser sunt instalate în lasere de linie și lasere rotative. Aceste trei tipuri sunt fasciculul laser roșu, fasciculul laser verde și fasciculul laser infraroșu. Lungimile de undă ale fasciculului laser roșu și verde sunt în domeniul vizibil, în timp ce fasciculul laser infraroșu este în domeniul invizibil.

Citește mai mult...

Clasificarea tipurilor de protecție a locuințelor

În aplicațiile zilnice de construcție, dispozitivele electrice și electronice trebuie să reziste la condiții dificile de mediu. Pentru a clasifica unitatea de achiziție a dispozitivelor sau carcasele acestora, se utilizează o codificare internațională. Pe lângă IP, clasele de protecție IP (Coduri internaționale de protecție) sunt formate din două numere între 0 și 9. Primul număr indică ce protecție oferă o carcasă împotriva contactului sau a obiectelor străine. Al doilea număr reprezintă protecția împotriva umezelii sau apei. Dacă nu poate fi specificat un număr de cod, acesta va fi înlocuit cu un X.

Citește mai mult...

Recomandări pentru utilizarea în siguranță a laserelor rotative, laserelor de linie și laserelor de poziționare

Reglementările de siguranță conform EN 60825-1 sunt obligatorii pentru dispozitivele de măsurare cu radiații laser. Majoritatea nivelurilor laser sunt clasificate ca laser clasa 2 sau 3R. Laserele rotative și, în special, laserele de poziționare sunt adesea clasificate în clasa laser 3R și nu ar trebui achiziționate fără considerare. Am derivat câteva recomandări pentru tine din asta.

Citește mai mult...

Ce este un receptor laser

Atunci când utilizați dispozitive de măsurare cu laser, cum ar fi laserele rotative și laserele de linie, întotdeauna apare o problemă: pe măsură ce luminozitatea crește, fie din lumina soarelui sau din lumina artificială, lumina laser este slăbită și la un moment dat nu mai este vizibilă cu ochiul liber. Acest lucru face ca măsurarea să fie dificilă sau imposibilă, în special în aer liber și pe distanțe lungi. Cu toate acestea, cu un așa-numit receptor laser, liniile laser care nu mai sunt vizibile pot fi capturate și afișate din nou. Aceasta înseamnă că și cele mai mari distanțe de până la 1000 m pot fi depășite, în funcție de tipul de dispozitiv.

Citește mai mult...