RMA Service
Serviciul RMA

Serviciul nostru de reparații – Rapid, Fiabil și Transparent

Din 1983, meșteșugarii au încredere în calitatea produselor noastre. Știm cât de important este un instrument de măsurare fiabil pentru munca dumneavoastră. Dacă produsul dumneavoastră hedue necesită reparații, atelierul nostru intern este la dispoziția dumneavoastră chiar și în afara garanției. Verificarea și reparația produsului dumneavoastră hedue sunt efectuate de către tehnicienii noștri experimentați și calificați – pentru ca dumneavoastră să puteți folosi din nou dispozitivul hedue în câteva zile!

Serviciul nostru de reparații – Avantajele dumneavoastră

 • Gratuit în caz de garanție: Dacă dispozitivul dumneavoastră prezintă un defect în perioada de garanție, îl reparăm gratuit.
 • Prețuri transparente: În afara garanției, vă puteți repara și calibra dispozitivele hedue la prețuri fixe echitabile. Aflați prețul imediat, fără costuri ascunse.
 • Personal calificat: Reparațiile sunt efectuate de către tehnicienii noștri experimentați și instruiți. În timpul reparației, aveți la dispoziție un chat pentru comunicare directă.
 • Reparație garantată: Tehnicienii noștri reușesc să repare aproape orice daună. Dacă dispozitivul nu poate fi reparat, îl înlocuim fără costuri suplimentare – fie că este vorba de un caz de garanție sau de o reparație la preț fix.
 • Piese originale: Folosim doar piese originale pentru a vă asigura calitatea obișnuită hedue.
 • Procesare rapidă: Datorită sistemului nostru RMA complet, dispozitivul dumneavoastră este de obicei gata de utilizare după câteva zile lucrătoare.
 • Certificat de calibrare: În timpul calibrării și ajustării, veți primi un nou certificat de verificare pentru laserul rotativ și laserul liniar hedue.

Așa funcționează:

 • Login/Înregistrare: Conectați-vă aici sau creați un nou cont.
 • Accesați serviciul de reparație și calibrare: Completați chestionarul pentru serviciu. Acest proces nu durează mai mult de 5 minute.
 • Portalul RMA: După înregistrarea comenzii, veți primi acces prin e-mail la portalul RMA, unde puteți imprima eticheta de retur gratuită. Pentru reparațiile în garanție este necesară aprobarea noastră. Eticheta de retur va fi disponibilă cel târziu în următoarea zi lucrătoare.
 • Trimiteți și relaxați-vă: Acum trebuie doar să predați pachetul la DHL și să așteptați ca dispozitivul dumneavoastră să fie gata de utilizare în câteva zile lucrătoare!

Disponibil în 25 de țări:

Belgia, Bulgaria, Danemarca, Germania, Estonia, Finlanda, Franța, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Țările de Jos, Austria, Polonia, Portugalia, România, Suedia, Slovacia, Slovenia, Spania, Cehia, Ungaria, Cipru.

Dacă țara dumneavoastră nu este listată aici, nu ezitați să ne contactați:
Whatsapp