Garanție Suport magnetic M

Nr.Art. M120

Pentru acest produs oferim noi, hedue GmbH, Kabelstraße 119-121, 41069 Mönchengladbach, Germania garanție de producător. Această garanție este aleatorie celei primită de la vânzător. Drepturile cumpărătorului sunt stabilite în conformitate cu legislația aplicată pe plan national, acestea neafectând garanția producătorului.

Perioada de garanție

Perioada de garanție pentru acest produs este de 24 luni, și începe din momentul achiziționării bunului de la comerciant. Reparațiile sau înlocuirea produsului nu prelungeste sau reîncepe perioada de garanție.

Excluderea din garanție

Garanția nu se aplica atunci când sunt sesizate alte defecte decât de material sau producție. Deasemenea, excluse din garanție sunt ajustarea corectitudinii măsurării, hedue oferă acest serviciu plătit și produsul a fost achiziționat de mai mult de 12 luni.
Pentru acumulatori instalați permanent perioada de garanție din partea producătorului este de 12 luni, iar pentru celelalte tipuri de acumulatori perioada de garanșie este de 6 luni.

Garanția

La propria discreție, hedue va repara dispozitivul defect sa îl va înlocuii cu unul echivalent sau similar. Toate piesele originale ce sunt înlocuite în timpul reparației revin în proprietatea hedue, iar piesele noi, sau de schimb revin în proprietatea clientului.

Înregistrarea reparației

Cererea de garanție poate fi înregistrată doar de către utilizatorul final. Înregistrarea reparației se în mod exclusiv prin intermediul site-ului eu.hedue.de. În momentul înregistrării pentru reparație este necesară o copie digitalizată a dovezii de achiziționare.

Scopul nostru este ca să minimalizăm timpul de nefunționare pentru client. După înregistrarea reparației, tehnicienii nostril pot solicita informații suplimentare, eventual imagini suplimentare pentru a clarifica descrierea erorii. Ulterior sunt eliberate documentele de curierat iar clientul obține o etichetă pentru transportul gratuit cu un serviciu de coletărie cu care compania hedue colaborează.

Valabiliate regională limitată

Livrarea pachetului ce urmează a fi transportat către sediul hedue sau către cient este posibilă doar din următoarele țări:

Belgia, Bulgaria, Danemarca, Germania, Estonia, Finlanda, Franța, Marea Britanie, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Olanda, Austria, Polonia, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Cehia. Ungaria, Cipru.

În cazul în care clientul nu are domiciliul în una din țăriile enumerate, acesta poate folosi o adresă de unde este posibilă gestionarea transportului.

Clauză de excludere

În cadrul garanției compania hedue nu este răspunzătoare pentru pierderile financiare, timpul de nefuncționare, echipament de împrumut sau de închiriere, cheltuieli de călătorie, profituri pierdute sau asemenătoare. Răspunderea companiei este limitată la costul valorii de cumpărare al produsului.